Vanop het vakantiesalon in Antwerpen: primeur voor Limburg

Dubai by night

Na 4.089 bezoekers in Oostende is nu Hasselt aan de beurt voor een ‘Blauwe Vogel-event’.

Vakantie in Dubai

Dubai is binnen een tijdsbestek van enkele jaren uitgegroeid tot een populaire vakantiebestemming. Het is een ideale mix tussen de Arabische cultuur en het moderne leven, verpakt in een sprookjesachtige setting. Dubai is hot, zowel letterlijk als figuurlijk. Vroeger zaten vliegtuigen naar het Oosten vooral vol met zakenlui en expats, tegenwoordig zijn de vliegtuigen tussen Europa en Dubai vooral gevuld met vakantiegangers.  De Blauwe Vogel heeft echt wel bijgedragen tot het succes van deze feeërieke bestemming. In augustus vorig jaar slaagde de touroperator erin om De Versluys-Dome in Oostende tot de nok te vullen. 4.089 bezoekers kwamen afzakken naar de basketbaltempel om een presentatie bij te wonen over ondermeer een mooie reis naar Dubai. Méér dan de helft van het bezoekersaantal boekten daadwerkelijk een reis naar Dubai, wat toch wel een opmerkelijk resultaat is

Ethias Arena

Na het succes in Oostende wil ‘De Blauwe Vogel’ een gelijkaardig evenement op poten zetten op 1 maart 2020. Als locatie werd gekozen voor De Ethias Arena in Hasselt.
Met een bruto vloeroppervlakte van 13.600 m² zal er dus plaats genoeg zijn voor alle reislustigen. Bezoekers kunnen zich uitvoerig laten informeren over de Emiraten- en Caraïben- en Noorwegencruises. Er wordt ook een uitgebreid hoofdstuk geweid aan de Atlantische zomervakantiereis. Je kan gratis inschrijven op de website van De Blauwe Vogel.

Nog een primeur(tje)

Op 22 februari is in Nieuwpoort de opening gepland van het ‘Blauwe Vogel Koffiehuisje. ‘Reizen’ wordt het overkoepelende thema. Bij het verorberen van een ijsje of een panverse pannekoek krijg je alle informatie over je droomreis.

!

Deze vind je wellicht ook leuk

Laat een commentaar achter