Kroatië Cruise met de Blauwe Vogel

Cruise naar Kroatië !

Toegegeven: in Kroatië vind je de meest fantastische stranden. Maar als enkel zon, zee en strand je kunnen boeien, mis je een heleboel. Het land bulkt van de mooie plaatsen. Prachtige steden als Dubrovnik, Split & Zadar. Pittoreske baaien & overweldigende natuur. Kroatie heeft het allemaal !

Kroatië

De Blauwe Vogel organiseert regelmatig infomomenten, waarin reizigers en geïnteresseerden kennis kunnen maken met hun reisbestemming. Vaak zijn er teleurgestelde reacties van mensen, die niet aanwezig kunnen zijn. Zelf heb ik een aantal van deze informele presentaties meegemaakt en het valt me op hoe dankbaar de toeschouwers zijn, wanneer al hun vragen beantwoord worden. Deze presentaties worden bijzonder gesmaakt vooral omdat ze tot niets verplichten.
De zaakvoerder zocht een manier om ook de afwezigen tegemoet te komen. Ik stelde een reeks van youtubefilmpje voor. ‘Blauwe Vogel TV’ was geboren! Over de vorm en setting heb ik niet lang getwijfeld. Ik merkte meteen dat de zaakvoerder een vat vol enthousiasme is. Hij leeft voor zijn ‘Blauwe Vogeltjes’! Er worden hechte banden gesmeed tussen de reizigers. Die familiale sfeer hangt ook in de zaak en deze ‘tone of voice’ wou ik weergeven in de filmpjes. Geen gekunstelde effecten, toeters of bellen. Geef de man een publiek en hij weet je mee te voeren in een reisavontuur. What you see is what you get: De reisbeelden zijn authentiek en op locatie gefilmd.

Deze vind je wellicht ook leuk

Laat een commentaar achter