De Blauwe Vogel lokt 4.089 (!) nieuwsgierigen naar Oostende

18/8/19 :Een Europese primeur: De Oostendse Versluys-dôme was het décor voor een megapresentatie van drie cruise-reizen.

Het reisbureau De Blauwe Vogel lokt al jarenlang, was zeg ik, eeuwenlang reislustigen naar Sint Truiden. De geschiedenis gaat terug tot 1609 toen de voorouders van zaakvoerder Trudo Carlier begonnen met een “koetsen”-lijndienst vanuit Marseille. Zoveel jaren later bieden zij een heleboel knappe reizen aan, met de nadruk op Vlaams begeleide rondreizen.  De laatste jaren is de belangstelling voor cruises gestegen. Wekelijks ontvangt De Blauwe Vogel geïnteresseerde reizigers die in het aangebouwde auditorium presentaties bijwonen over het reisaanbod.
de capaciteit van de zaal was regelmatig ontoereikend, dus er werd uitgekeken naar een alternatief om meer mensen kennis te laten maken met het leven aan boord van een cruiseschip

Versluys-Dôme


Trudo Carlier zag het grootst en de Versluys-dôme in Oostende werd integraal afgehuurd. Reislustigen konden hun plekje reserveren op de website van de Blauwe Vogel. Tot grote verbazing steeg het aantal bezoekers tot boven de drieduizend en werd er uiteindelijk afgeklokt op 4.089 bezoekers, waardoor de basketbaltempel tot de nok was gevuld. Alle zeilen werden bijgezet om de vaarlustigen op hun wenken te bedienen. Kijk even mee naar de aftermovie!

Deze vind je wellicht ook leuk

Laat een commentaar achter